oficiální volnočasový portál

Atlantic Festival 2017

Datum vydání: 11. 9. 2017

Od pátku 15. září do neděle 17. září 2017 se ve Výstavišti uskuteční Atlantic Festival. Představíme zde na jednom místě kultury zemí lemujících Atlantský oceán na východním pobřeží od západní Evropy až po jih Afriky, na pobřeží západním od Kanady po Argentinu.

Atlantic Festival 2017 pořádaný agenturou ChrisEvents s.r.o. je jedinečnou událostí pro všechny milovníky mezinárodní kuchyně, kultury, kteří mají chuť se pobavit, pochutnat si a případně se i něčemu přiučit.

První veletrh svého druhu návštěvníkům nabídne tyto hlavní sekce:

- Velkou výstavu fotografií

- Koncerty

- Tanec

- Prodejní stánky partnerských organizací

- Dětský koutek

Návštěvníci se mohou těšit na výstavu fotografií zemí Atlantiku, koncert kubánské skupiny, country, skvělého saxofonistu, orientální a latinskoamerický tanec atd.  Budou mít možnost si zakoupit různé druhy vína (španělské a francouzské), francouzské speciality, americký hot-dog a burger, africké pochoutky, exotické ovoce, skotskou a irskou whisky, kávu a čaj z Brazílie a Afriky, portugalskou čokoládu, anglické delikatesy, street-food, zboží z latinské-ameriky, mexickou kuchyni a další. V pátek večer si zatančíte na latino party.

Atlantic Festival však nabídne i mnoho dalších doprovodných akcí plných překvapení. Bude to zkrátka jedinečné setkání všech milovníků exotiky, které byste si rozhodně neměli nechat ujít.

Vstupné činí 50 Kč (30 Kč pro seniory, studenty). Děti a mládež do 6 let mají na akci vstup zdarma. Zájemci mohou rovněž soutěžit o volný vstup na České Budějovice Atlantic Festival 2017 na webu festivalu. Vstupenky možné zakoupit v předprodeji CBsystemu.

Objekty

Příslušné akce

• pá 15.9.2017 16:00 - 23:50
  • so 16.9.2017 11:00 - 18:50